latinica  ћирилица
21/09/2020 |  15:10 ⇒ 21:53 | Autor: SRNA

Rasvijetljeno ubistvo na Novom Beogradu (VIDEO)

Policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu identifikovala osumnjičenog za ubistvo, koje se dogodilo 13. septembra na Novom Beogradu u eksploziji automobila i koje je uznemirilo građane Srbije.
Nebojša Stefanović - Foto: TANЈUG
Nebojša StefanovićFoto: TANЈUG

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović naveo je u saopštenju da osumnjičeni nije samo državljanin Srbije, zbog čega je, u saradnji sa drugim državnim organima, u toku raspisivanje međunarodne potjernice.

Stefanović je pohvalio pripadnike policije koji su rasvijetlili ubistvo, napominjući da su oni ozbiljnim i dobrim radom, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uspjeli da identifikuju izvršioca i prikupe dovoljno dokaza za podnošenje krivične prijave.

On je dodao da je rasvijetljeno ubistvo koje se dogodilo na jedan stravičan način eksplozijom automobila.

 

Beogradski mediji javljaju da je rasvijetljeno ubistvo Strahinje Stojanovića, koji je ubijen prošle sedmice u ekspoloziji automobila-bombe Ulici omladinskih brigada, kada je sa njim u vozilu bila njegova partnerka, državljanka Kolumbije, koja nije povrijeđena.

Stojanović, koji se povezuje sa kriminalnim miljeom, preminuo je ubrzo nakon eksplozije, a Kolumbijka nije zadobila teže povrede.