latinica  ћирилица
21/09/2020 |  18:41 | Autor: SRNA

"Mini sajam" produžen do kraja septembra

U svim knjižarama Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske do kraja septembra produžen je poseban popust, i do 70 odsto na određena djela, u okviru akcije "Mini sajam".
Udžbenici (Foto: banjaluka.net) -
Udžbenici (Foto: banjaluka.net)

S obzirom na to da je Sajam knjige u Banjaluci otkazan zbog epidemiološke situacije izazvane virusom korona Zavod je odlučio da na ovaj način zadrži pozitivni duh sajma knjiga.

- Veliko interesovanje javnosti primoralo nas je da `Mini sajam`, koji je bio odobren od 15. do 21. septembra, produžimo do kraja mjeseca ili do isteka zaliha kada je riječ o pojedinim naslovima - saopšteno je iz Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske.

Iz Zavoda naglašavaju da najveću pažnju kupaca privlače naslovi iz edicije "Zlatna sova" koji su na popustu do 70 odsto, i neki od naslova su već rasprodati, i u toku su dogovori sa autorima o narednim izdanjima.

Јedan od rasprodatih romana iz ove edicije je "Grad za nezbrinutu djecu", autora Dragana Tepavčevića.

Na popustu od 50 odsto su i značajna sabrana i izabrana djela - Rajka Petrova Noga, Ranka Pavlovića, Vojislava Gledića, Vladimira Nastića, Gojka Đoga, Milutina Tasića, Milana Vasića, Ivana V. Lalića, Dare Sekulić.

Sva ostala izdanja u najbližoj knjižari Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva građani mogu pronaći uz sajamski popust od 20 odsto.