latinica  ћирилица
22/09/2020 |  16:17 ⇒ 20:20 | Autor: SRNA

Saradnja lokalnih i republičkih institucija - ključ napretka (FOTO)

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas u Doboju da se ovom gradu, uz pomoć institucija Srpske, realizuju značajni infrastrukturni projekti, što je od izuzetne važnosti za poboljšanje života stanovnika.
Cvijanović u Doboju - Foto: RTRS
Cvijanović u DobojuFoto: RTRS

- Zadovoljstvo je kada vidim da zajednički realizujemo važne projekte, a jedan od njih je i izgradnja sportske dvorane - rekla je Cvijanović nakon što je posjetila gradilište sportske dvorane.

Ona je istakla da bez saradnje lokalnih i republičkih vlasti nema napretka za lokalne zajednice.

- Doboj je odlično iskoristio svoju šansu. Ovdje se vodi računa o razvoju gradske teritorije, a ne samo urbanog dijela, što je od izuzetnog značaja - dodala je Cvijanović.

Ona je navela da su u Doboju realizovani važni infrastrukturni projekti od izgradnje saobraćajnica do školskih objekata, te da će tako biti i u narednom periodu.

- Institucije Republike Srpske će uvijek biti na raspolaganju ovom gradu, ali i ostalim lokalnim zajednicama u Srpskoj. Drago mi je što je evidentan razvoj Doboja koji je jedno od najvećih gradilišta u Srpskoj - rekla je Cvijanović.

Posjeta gradilištu sportske dvorane u Doboju (Foto: RTRS)

Gradonačelnik Doboja Boris Јerinić naglasio je da se ovaj grad uspješno razvija zahvaljujući institucijama Srpske.

- Dokaz za ovo jeste i realizacija infrastrukturnih projekata, a jedan od njih je i izgradnja sportske dvorane koja bi trebalo da bude završena naredne godine, a radovi teku planiranom dinamikom - rekao je Јerinić.

Posjeta gradilištu sportske dvorane u Doboju (Foto: RTRS)

On je napomenuo da će Doboj nastaviti sa realizacijom važnih projekata.

- U svemu imamo pomoć institucija Republike Srpske, predsjednice Srpske Željke Cvijanović i srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika - rekao je Јerinić.

On kaže da je ponosan što je Doboj najveće gradilište u Srpskoj.