latinica  ћирилица
23/09/2020 |  10:21 ⇒ 10:24 | Autor: RTRS

Sberbank a.d. Banjaluka donirala tablete za Ekonomsku školu

Sberbank a.d. Banjaluka godinama unazad nastoji da kroz angažmane na projektima društvene odgovornosti radi na stvaranju čvrstih veza sa zajednicom i boljem razumijevanju njenih potreba, te je ovaj put donirala tablete za Ekonomsku školu u Banjaluci.
Sberbanka -
Sberbanka

- U duhu društveno odgovornog poslovanja, Sberbank a.d. Banjaluka nastavlja da doprinosi potrebama lokalnih zajednica. S obzirom da postoji mogućnost da se zbog pandemije virusa korona dio nastave u nekom trenutku izvodi onlajn, ovom donacijom omogućili smo da ova škola posjeduje tablete kako bi se nastava u tom slučaju mogla odvijati neometano. Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo donacijom ovih tableta za Ekonomsku školu u Banjaluci, osavremeniti nastavni proces u ovoj školi. Obrazovanje ima jako važnu ulogu u svakom društvu, a na ovaj naćin će biti omogućeno kvalitetnije i uspješnije odvijanje nastave u ovoj obrazovnoj ustanovi - rekao je Gordan Đukić, direktor prodaje i mreža filijala Sberbank a.d. Banjaluka.

Sonja Tomaš- Miskin, direktor ove škole primila je donaciju i izrazila ovim povodom zahvalnost Sberbanci koja se odazvala njihovom pozivu, te donirala tablete i time dala značajan doprinos ovoj obrazovnoj ustanovi.

- U ovoj situaciji u kojoj smo se svi našli zbog pandemije virusa korona, postoji mogućnost da se veliki dio nastave u jednom trenutku odvija onlajn, te nam je iz tog razloga potrebno da škola posjeduje tablete uz pomoć kojih će profesori moći da izvode što kvalitetniju nastavu za naše učenike. Donacijom Sberbanke to će sada biti omogućeno, a na ovaj način takođe će biti poboljšana tehonološka opremljenost naše škole - izjavila je ona.

Društvena odgovornost je jedno od osnovnih načela poslovanja Sberbanke i važan je dio korporativne kulture.

Ove donacije predstavljaju samo neke u nizu njihovih aktivnosti kroz koje mogu da stvore bolje i naprednije okruženje za sve nas.