latinica  ћирилица
23/09/2020 |  18:56 | Autor: RTRS

Čubrilović čestitao Bečiću

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je danas Aleksi Bečiću izbor za predsjednika Skupštine Crne Gore uz želju da uspješno vodi Parlament, u interesu države Crne Gore, zaštite njenog suvereniteta i integriteta, a na dobrobit svih građana čijom demokratskom voljom je izabran.
Nedeljko Čubrilović - Foto: SRNA
Nedeljko ČubrilovićFoto: SRNA

Čubrilović je čestitao građanima Crne Gore uspješno sprovedene izbore i odlučnost koju su pokazali izašavši u velikom procentu, čime su iskazali nesumnjiv demokratski kapacitet i izabrali vlast koja će služiti njihovom interesu.

Čubrilović je izrazio uvjerenje da će Skupština Crne Gore, sa novim rukovodstvom, i Narodna skupština Republike Srpske unaprijediti međuparlamentarnu saradnju i posvetiti se jačanju dobrosusjedskih odnosa i tradicionalnih veza,u svim oblastima života.

- Poštovani predsjedniče Bečiću, još jednom Vama i svim izabranim narodnim poslanicima Skupštine Crne Gore želim konstruktivan i uspješan rad na donošenju novih zakona koji će biti u interesu i po volji građana Crne Gore - naveo je predsjednik Parlamenta Srpske u čestitiki