latinica  ћирилица
25/09/2020 |  15:12 ⇒ 15:23 | Autor: RTRS

Fitnes fest Banjaluka - besplatni treninzi (FOTO)

U okviru Fitnes festa Banjaluka, u gradu na Vrbasu biće organizovani besplatni fitnes treninzi.
Fitnes fest Banjaluka (foto: facebook.com / fitnesfestbanjaluka) -
Fitnes fest Banjaluka (foto: facebook.com / fitnesfestbanjaluka)

Treninzi će biti održani sutra u periodu od 09.00 do 15.00 časova za Banjalučane svih uzrasta, uz maksimalan doživljaj fitnesa.

Fitnes fest Banjaluka je višednevni festival fitnesa i zdravih životnih navika za građane svih uzrasta, a pokrenut je s ciljem podizanja svijesti građana o značaju i dobrobitima fitnesa u svakodnevnom životu.

Festival se ove godine održava pod sloganom "Fitness for all" /Fitnes za sve/, što i jeste osnovni cilj organizacionog odbora okupljenog oko Centra za sportsku rekreaciju Mr. Hepines.

Fitnes fest Banjaluka 2019.

Građanima je data mogućnost da učestvuju u širokoj lepezi događaja kroz šest zasebnih a opet uzajamno povezanih cjelina: Svjetski velnes vikend (međunarodni događaj), Festival fizičke aktivnosti (Evropska sedmica sporta), Fitnes konferencija, Sajam fitnesa, Pohod na Banjaluku i Odgovorna socijalizacija.

Iako smanjenog kapaciteta zbog epidemiološke situacije, festival se održava od 19. do 27. septembra širom Banjaluke, poštujući sve mjere Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske i drugih nadležnih organizacija.

Fitnes fest banjaluka 2019.

Treninzi su besplatni, a uvid u raspored treninga možete dobiti klikom na link - Sajam fitnesa 2020.

- Јer, živjeti zdravo naše je pravo - poručuju organizatori.