latinica  ћирилица
28/09/2020 |  17:08 ⇒ 19:43 | Autor: SRNA

Tegeltija: Pobjeda Miloševićeve donijeće boljitak cijeloj Modriči (FOTO)

Član Izvršnog komiteta SNSD-a Zoran Tegeltija istakao je danas u Modriči da su stanovnici ove opštine spremni da podrže njihovog kandidata za načelnika na predstojećim lokalnim izborima Maru Milošević, koja će okupiti sve ljude koji su motivisani i žele da rade za dobrobit svoje lokalne zajednice.
Tegeltija u Modriči - Foto: RTRS
Tegeltija u ModričiFoto: RTRS

- Opštinski odbor SNSD-a Modriča ulazi spremno u kampanju, članovi i simpatizeri stranke spremni su da ponovo pobjede i da zajedno rade kako bi na čelo opštine na dobrobit ove lokalne zajednice došla djevojka koja je do sada išla četiri puta na izbore i to veoma uspješno - istakao je Tegeltija.

Nakon sastanka sa rukovodstvom Opštinskog odbora SNSD-a Modriča, Tegeltija je izjavio novinarima da će ova godina biti vrhunac uspješne političke karijere Miloševićeve kada bude izabrana na načelnika opštine.

- Njena pobjeda donijeće boljitak Modriči koja je nosilac razvoja cijele ove regije - istakao je Tegeltija.

Zoran Tegeltija u Modriči (Foto: RTRS)

On je podsjetio da je SNSD prepoznatljiva politička partija u Modriči s obzirom da od 2004. godine redovno pobjeđuje na izborima i brine o njenom razvoju.

- Specifičnost ovog odbora je možda činjenica da je kasno došlo do promjene rukovodstva i sigurno im je trebalo vremen da se kosoliduju i pripreme izbore. Ali, nakon razgovora s njima sasvim je jasno da su spremni za izbore i još jednu pobjedu u Modriči - naglasio je Tegeltija.