latinica  ћирилица
14/10/2020 |  17:08 | Autor: SRNA

Špirić: SNSD, rukovodstvo Srpske i Srbije činiće sve da sačuvaju svakog Srbina

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je danas u Drvaru da će ta stranka i rukovodstvo Republike Srpske u saradnji sa rukovodstvom Republike Srbije i dalje činiti sve da sačuva svakog Srbina gdje god on bio, a posebno u Federaciji BiH /FBiH/.
Nikola Špirić - Foto: nezavisne novine
Nikola ŠpirićFoto: nezavisne novine

Špirić, koji se danas sastao sa predstavnicima Opštinskom odbora SNSD-a Drvar, rekao je Srni da je SNSD jedina stranka koja u proteklih 20 godina vodi brigu o srpskom narodu kojem vlasti FBiH oduzimaju osnovna ljudska prava, koja i u kantonima gdje je im je priznata konstitutivnost predstavljaju mrtvo slovo na papiru.

- Svako ko narušava jedinstvo unutar najveće srpske političke partije u BiH, a to je SNSD, može slobodno da je napusti i da time ojača partiju i položaj srpskih povratnika u FBiH - poručio je Špirić.

Radnom sastanku su prisustvovali aktivi žena i mladih, funkcioneri SNSD-a u lokalnoj i kantonalnoj vlasti, kao i predstavnici mjesnih odbora.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Drvar Goran Broćeta rekao je Srni da je SNSD najveća i najstabilnija politička stranka koja okuplja srpski narod u FBiH, gdje srpski narod bez SNSD nema drugu alternativu.