latinica  ћирилица
16/10/2020 |  10:08 ⇒ 10:11 | Autor: SRNA

Prnjavor: Uhapšeno lice zbog droge

Prnjavorska policija uhapsila je lice čiji su inicijali M.B, osumnjičeno za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Lice M.B. je uhapšeno juče jer je u njegovom stanu i prostorijama koje koristi pronađeno i oduzeto 40,26 grama marihuane, devet sjemenki indijske konoplje, digitalna precizna vaga, metalna sjeckalica i ostali predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela za koje je osumnjičeno.

Nakon kompletiranja predmeta, biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbama Osnovnog suda Prnjavor, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Banjalučka policija identifikovala je lice iz Banjaluke čiji su inicijali M.S. za koje se sumnja da je neprimjetno snimalo i fotografisalo djevojke u ženskom toaletu u robnoj kući.

Ovo lice je identifikovano juče kada je policiji i prijavljeno da se u prostorijama ženskog toaleta u robnoj kući u Banjaluci nalazi nepoznati muškarac koji neprimijetno snima i fotografiše djevojke u toaletu.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka izjasnio se da je riječ o krivičnom djelu neovlašteno fotografisanje.

Od lica čiji su inicijali Ž.D. policija je juče oduzela putničko vozilo "pasat" koje nije imalo pripadajuće registarske oznake.

Kontrolom je utvrđeno da se na zadnjem dijelu vozila ne nalazi registarska oznaka, dok se na prednjem dijelu nalazi nepripadajuća registarska oznaka, te da Ž.D. u registru novčanih kazni ima dug u iznosu od 5.021 KM.

Protiv ovog lica nadležnom sudu će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Na području Policijske uprave Banjaluka juče je evidentirano pet krivičnih djela, dva narušavanja javnog reda i mira, 17 saobraćajnih nezgoda od kojih pet sa posljedicama po lica i požar.