latinica  ћирилица
18/10/2020 |  11:50 ⇒ 12:29 | Autor: RTRS

Serija A: Bolonja - Sasuolo (RTRS od 12.30)

Nedjeljni program u Seriji A otvara meč u Bolonji. U goste istoimenom timu stiže Sasuolo. Utakmica se igra od 12 časova i 30 minuta, uz direktan prenos na našoj Televiziji.
Fudbal - Foto: ilustracija
FudbalFoto: ilustracija

Bolonja

Tim Siniše Mihajlovića nije krenuo po očekivanjima.

Poslije tri kola imaju jednu pobjedu i dva poraza. Ni raspored im nije išao na ruku, gostovali su kod Milana na startu i doživjeli poraz, onda su na svom terenu bili bolji od Parme, sa ubjedljivih 4:1, da bi u prethodnom kolu, odigranom prije petnaestak dana, izgubili od povratnika u elitu, ekipe Beneventa sa 1:0.

Na tom meču nisu imali ni sreće, pošto im je poništen gol za izjednačnje zbog sumnjivog igranja rukom. Bolonja bolje igra na svom stadionu pa treba očekivati ofanzivnu igru i pokušaj da se stigne do trijumfa.

Sasuolo

Ekipa iz Ređo Emilije već je starosjedilac u eliti i iz sezone u sezonu igra sve bolje.

Ono što ih odlikuje je izuetno efikasna igra, kako na strani, tako i na domaćem terenu.

U prva tri kola nove sezone u Seriji A, Sasuolo je dva puta pobijedio, a jednom remizirao.

Počeli su remijem sa Kaljarijem kući, bilo je 1:1, ali su onda upisali dvije ubjedljive pobjede, na gostovanju kod debitanta Specije, pa i protiv drugog novajlije Krotonea. đ

Obje utakmice dobili su sa po 4:1, a najviše su se istakli već poslovično dobri Kaputo, kao i srpski reprezentativac Đuričić.

Sasuolo je trenutno na trećem mjestu, a ispred su samo Atalanta i Milan, jedine ekipe sa maksimalnim učinkom poslije tri kola Serije A.