latinica  ћирилица
18/10/2020 |  13:01 ⇒ 13:01 | Autor: SRNA

Lukač: Nova policijska stanica će podići nivo bezbjednosti građana

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da će Policijska stanica koja je danas otvorena u banjalučkom naselju Lauš pokrivati više od 21 mjesne zajednice i da će na taj način stanje bezbjednosti u Banjaluci biti podignuto na mnogo viši nivo.
Dragan Lukač - Foto: SRNA
Dragan LukačFoto: SRNA

Lukač je naveo da je u izgradnju Policijske stanice uloženo više od 600.000 KM, koje je izdvojila Vlada Srpske prethodnih nekoliko godina, s ciljem da se doprinese bezbjednosti građana.

- Na Laušu smo danas otvorili novu savremenu Policijsku stanicu, nakon više od 30 godina, koliko u Banjaluci nije izgrađena nijedna stanica policije - rekao je Lukač novinarima, nakon što je sa predsjednikom Republike Srpske Željkom Cvijanović i gradonačelnikom Banjaluke Igorom Radojičićem otvorio dvonamjenski objekat, u koji je smještena Policijska stanica i kancelarije mjesne zajednice Lauš jedan i Lauš dva.

On je rekao da je izgradnja ovog objekta realizovana u saradnji sa predsjednikom Republike Željkom Cvijanović i gradonačelnikom Banjaluke Igorom Radojičićem.