latinica  ћирилица
18/10/2020 |  14:55 ⇒ 17:09 | Autor: RTRS

Banjalučki DNS podržava Igora Radojičića za gradonačelnika (FOTO)

Gradski odbor DNS-a Banja Luka, ostaće u koaliciji sa SNSD-om u Banjaluci, bez obzira na odluku stranačkog vrha o raskidu koalicije na republičkom nivou, saznaje Blmojgrad.
Borivoj Obradović (foto: facebook.com/dnsbanjaluka) -
Borivoj Obradović (foto: facebook.com/dnsbanjaluka)

Prema saznanjima ovog portala, u banjalučkom DNS-u čvrsto su riješeni da ostanu u savezništvu sa Igorom Radojičićem, a ovakvu poruku kandidatima DNS-a uputio je i predsjednik odbora Borivoj Obradović.

U zatvorenoj viber grupi kandidata DNS-a, Obradović je poručio da nema dileme i da će i dalje podržavati Radojičićevu kandidaturu za gradonačelnika.

Blmojgrad

– Čvrsto smatram da odlazak na drugu stranu i mijenjanje kursa u Banjaluci 30 dana pred izbore može samo štetiti našem rezultatu u Banjaluci. Mogu me napadati stranački, medijski, kako god, ali znajte da ja neću da budem čovjek koji će vas voditi u put u kojem se ne vidi ni početak ni kraj – poručio je Obradović kandidatima DNS-a.

Kako je napisao, on ne namjerava promijeniti ovakav stav, bez obzira na to šta će o tome reći rukovodstvo DNS-a.

– Sporazum sa Igorom je bio jedina opcija. Taj sporazum smo potpisali i tako smo se i ponašali – napisao je Obradović, ističući da je DNS u Banjaluci bio najkorektniji koalicioni partner.

Foto: Blmojgrad

U poruci, Obradović je podsjetio da su svi odbori DNS-a dužni da do srijede, 21. oktobra, donesu odluku o koalicionim odnosima na lokalnom nivou.

Sam Obradović, u razgovoru za Blmojgrad, istakao je da se radi o unutrašnjim stvarima DNS-a i da će javnost biti blagovremeno obaviještena o odluci Gradskog odbora.

Izvor: Blmojgrad