latinica  ћирилица
21/10/2020 |  13:18 ⇒ 13:25 | Autor: SRNA

GO SNSD Gradiška do daljeg neće organizovati predizborne skupove

Gradski izborni štab SNSD-a Gradiška donio je odluku da zbog pogoršanja epidemiološke situacije obustavi održavanje predizbiornih skupova do ponedjeljka, 26. oktobra, kada će ponovo odlučivati o daljim aktivnostima u predizbornoj kampanji, rekao je danas predsjednik Gradskog odbora SNSD-a i kandidat ove partije za gradonačelnika Zoran Adžić.
Zoran Adžić - Foto: SRNA
Zoran AdžićFoto: SRNA

On je na konferenciji za novinare istakao da je najvažnije da se sačuvaju zdravlje i životi građana i privredna aktivnost na području Gradiške.

Adžić je naveo da će SNSD o svemu što je radio u proteklom periodu i planovima za naredni manadat građane obavještavati putem društvenih mreža i medija, a da će mjesni izborni štabovi kamapnju voditi uz pojedinačne razgovore sa građanima.

- Želimo da izbjegnemo okupljanja i do 50 građana, što je bilo dozvoljeno, jer smatramo da je SNSD sa svojim koalicionim partnerima dovoljno uradio u prethodne četiri godine i da možemo čistog obraza da izađemo pred građane i tražimo podršku da i u naredne četiri godine kreiramo, radimo i gradimo našu Gradišku - zaključio je Adžić.