latinica  ћирилица
25/10/2020 |  14:26 ⇒ 14:36 | Autor: SRNA

Slađana Golić na čelu žirija za izbor najboljeg sportiste BiH

Slađana Golić, jedna od najboljih koraškašica svih vremena nekadašnje Јugoslavije, Evrope i svijeta, predsjedavaće žirijem jubilarnog 20. Izbora najboljeg sportiste BiH, u tradicionalnoj organizaciji "Nezavisnih novina" i Radio-televizije BiH.
Slađana Golić (foto: MONDO / DRAGAN ŠUTVIĆ) -
Slađana Golić (foto: MONDO / DRAGAN ŠUTVIĆ)

Zbog pogoršane epidemiološke situacije izazvane pandemijom virusom korona, ove godine će proglašenje najboljih biti obavljeno 14. decembra na programu BHT 1.

Golićeva je čestitala "Nezavisnim novinama" i Radio-televizije BiH što su i u ovim teškim vremenima za cijeli svijet, ipak smogli snage da krenu u organizaciju Izbora.

Ona je izrazila zadovoljstvo što će biti na čelu žirija manifestacije koja afirmaše sportski uspjeh, te istakla da joj je jš veća čast, jer manifestacija ove godine slavi jubilej, a ona je od početka bila uključena u organizaciju ovog važnog sportskog događaja.

Poštujući sve epidemiološke mjere žiri će ove godine, umjesto tradicionalnih sjednica u Sarajevu, Mostaru i Banjaluci, sastanke u skraćenom sastavu održati isključivo onlajn, a prva će biti 2. novembra.

Partner manifestacije je krovna sportska institucija - Olimpijski komitet BiH, a podršku projektu daje i Ministarstvo civilnih poslova u Savjetu ministara.