latinica  ћирилица
25/10/2020 |  15:39 ⇒ 15:42 | Autor: RTRS

Demanti Tanje Palačković

Tanja Palačković, kandidatkinja PDP-a za odbornika u Skuštini grada Banjaluka demantovala je navode iz teksta "Aktivista SNSD-a tvrdi da je napadnut u Banjaluci", objavljenog juče na našem portalu.
Ana Palačković - Foto: Facebook
Ana PalačkovićFoto: Facebook

Demanti prenosimo u cijelosti:

Vijest koju ste objavili, da je moj otac, Milenko Palačković, fizički napao aktivistu SNSD-a Ognjena Crnobrnju ne odgovara istini i zahtijevam objavljivanje demantija.

Istina je da je moj otac tražio od Crnobrnje da prestane da kida moje plakate, jer kao kandidat imam svako pravo da se na taj način predstavim svojim komšijama i sugrađanima, kao i svaki drugi kandidat ili politički subjekt.

Nakon toga, porodica Crnobrnja, Ognjen i njegov otac, došli su na vrata moje porodice, prijeteći smrću mom ocu i majci i pokušavajući nasilno da uđu u stan, za šta postoje dokazi u vidu oštećene brave, kao i svjedoci. U tom nasilničkom pokušaju spriječio ih je moj brat.

Milenko Palačković, moj otac, četiri puta ranjavan u odbrambeno-otadžbinskom ratu, danas doživljava ne samo ovakve napade od politički ostrašćenih komšija, nego i medijski hajku i klevete koje plasirate, bez pokušaja, što novinarska etika zahtijeva, da čujete drugu stranu.

Protiv porodice Crnobrnja biće upotrebljena pravna sredstva zbog prijetnji i pokušaja fizičkog napada, kao i protiv vaše medijske kuće ukoliko ne objavite demanti, što je vaša zakonska obaveza.