latinica  ћирилица
27/10/2020 |  10:46 ⇒ 28/10/2020 | 11:26 | Autor: SRNA

Rajčević na Poslovnom forumu menadžera u Bijeljini

U Bijeljini se danas i sutra održava Poslovni forum menadžera.
Poslovni forum menadžera Bijeljina (Foto: proeduca.net) -
Poslovni forum menadžera Bijeljina (Foto: proeduca.net)

Na Forumu će učestvovati i ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević.

Rajčević će sutra u 12.30 časova, u razgovoru "Јedan na jedan" govoriti o odgovoru institucija na krizu izazvanu pandemijom virusa korona, te o planovima u narednom periodu kada je riječ o institucijama Srpske.

Ministar će u 13.00 časova učestvovati u panel-diskusiji "Perspektive za dualno obrazovanje u Republici Srpskoj", najavljeno je iz resornog ministarstva.

Poslovni forum menadžera Bijeljina 2020, koji počinje danas u Etno-selu "Stanišići", šesta je konferencija namijenjena edukaciji, razmjeni znanja i iskustava, te okupljanju menadžera u privredi Srpske, ali i regiona.

Centar za edukaciju Pro educa, koji je organizator dvodnevnog skupa, omogućio je prenos konferencije uživo putem svoje zvanične Fejsbuk stranice i Јutjub kanala.

Generalni pokrovitelj Poslovnog foruma menadžera je grad Bijeljina, pokrovitelj je Vlada Republike Srpske, a partner Područna privredna komora Banjaluka.