latinica  ћирилица
28/10/2020 |  20:33 ⇒ 29/10/2020 | 11:32 | Autor: SRNA

Predsjednica Srpske čestitala Ani Brnabić izbor za predsjednicu Vlade (FOTO)

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je Ani Brnabić izbor za predsjednicu Vlade Republike Srbije, ističući da je za Srpsku i njene građane od izuzetne važnosti snažna i prosperitetna Srbija, kao regionalni lider i nezaobilazni faktor mira i stabilnosti.
Željka Cvijanović - Foto: SRNA
Željka CvijanovićFoto: SRNA

- S obzirom na naše čvrste veze u svim oblastima, od političkih i ekonomskih, do kulturnih i institucionalnih, želim i ovom prilikom da istaknem snažnu opredijeljenost za stalno unapređenje i razvoj sveukupnih odnosa Republike Srpske i Republike Srbije - naglasila je predsjednica Srpske.

      View this post on Instagram

U ime građana Republike Srpske i u svoje ime upućujem Vam iskrene čestitke povodom izbora za predsjednicu Vlade Republike Srbije. Uvjerena sam da ćete, zajedno sa ministrima u novoizabranoj Vladi Republike Srbije, nastaviti da vodite odgovornu i politiku kontinuiteta, koja će Srbiji obezbijediti dalji ekonomski i sveukupni razvoj. Za Republiku Srpsku i njene građane od izuzetne je važnosti snažna i prosperitetna Srbija, kao regionalni lider i nezaobilazni faktor mira i stabilnosti. S obzirom na naše čvrste veze u svim oblastima, od političkih i ekonomskih, do kulturnih i institucionalnih, želim i ovom prilikom da istaknem snažnu opredijeljenost za stalno unapređenje i razvoj sveukupnih odnosa Republike Srpske i Republike Srbije. Uz iskreno uvjerenje da će Republika Srbija uspješno nastaviti put reformi, kao i dalju afirmaciju, kako na unutrašnjem, tako i na međunarodnom planu, srdačno Vas pozdravljam i želim mnogo uspjeha u budućem radu.

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic) on Oct 28, 2020 at 12:29pm PDT

U čestitki upućenoj u ime građana Republike Srpske i u svoje ime, Cvijanović je izrazila uvjerenje da će Brnabić, zajedno sa ministrima u novoizabranoj Vladi Republike Srbije, nastaviti da vodi odgovornu i politiku kontinuiteta, koja će Srbiji obezbijediti dalji ekonomski i sveukupni razvoj.

- Uz iskreno uvjerenje da će Republika Srbija uspješno nastaviti put reformi, kao i dalju afirmaciju kako na unutrašnjem, tako i na međunarodnom planu, srdačno Vas pozdravljam i želim mnogo uspjeha u budućem radu - navodi se u čestitki predsjednice Republike Srpske.