latinica  ћирилица
28/10/2020 |  21:15 ⇒ 29/10/2020 | 12:20 | Autor: SRNA

Dodik čestitao Brnabićevoj: Snaga Srbije značajna za Srpsku i cijeli region (FOTO)

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je Ani Brnabić ponovni izbor za predsjednicu Vlade Srbije i istakao da je snažna i ekonomski stabilna Srbija od posebnog značaja ne samo za Republiku Srpsku, već i za cijeli region.
Milorad Dodik - Foto: Twitter
Milorad DodikFoto: Twitter

Dodik je izrazio uvjerenje da će Brnabićeva svojim predanim radom, što je pokazala u prethodnom mandatu, i opredijeljenošću za snažan razvoj svoje zemlje doprinijeti daljem afirmisanju Srbije na unutrašnjem i međunarodnom planu.

- Srbija je postala nezaobilazan politički faktor u regionu, Evropi i svijetu, što je od velikog značaja i za nas u Republici Srpskoj i BiH. Uvjeren sam da ćemo nastaviti uspješnu saradnju i razvijati još bolje međusobne odnose za dobrobit našeg naroda - istakao je Dodik u čestitki.

Srpski član Predsjedništva BiH izrazio je opredjeljenje za uspješnom saradnjom sa Srbijom, te nastavak rada na realizaciji započetih zajedničkih projekat i pokretanje novih za dobrobit i prosperitet stanovnika Republike Srpske, Srbije i BiH, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.