latinica  ћирилица
29/10/2020 |  09:52 ⇒ 09:56 | Autor: banjaluka.net

Trivić: Pripremamo se za mogućnost da izgubimo u Banjaluci

Nosilac liste PDP-a za Skupštinu grada Јelena Trivić izjavila da ova stranka uživa veliku podršku među biračima u Banjaluci, ali i da se pripremaju za mogućnost da izgube izbore u najvećem gradu Srpske, piše banjaluka.net.
Anketa - Foto: SRNA
AnketaFoto: SRNA

- Vidim da imamo jako veliku podršku ljudi u narodu, nadam se da je to dovoljno za prevagu, ali ostavljam i tu mogućnost i za nju se treba pripremiti. Ne sjećam se da su neki političari uživali takav pozitivan utisak u javnosti kakav mi imamo u Banjaluci, ali da li ta emocija znači i glas, to tek treba da vidimo - izjavila je Trivićeva za TV Prijedor, prenosi banjaluka.net.

Posjećamo, DEMOS je juče objavio rezultate istraživanje, koje za njih provela novosadska agencija "Ninamedia", a po kojem Igor Radojičić trenutno ubjedljivo vodi u Banjaluci. Prema tom istraživanju, koje je provedeno na uzorku od 800 građana u periodu od 9. do 16. oktobra, Radojičića bi izabralo 62 odsto ispitanika, a Stanivukovića njih 38 odsto.

Po istom istraživanju, na predstojećim lokalnim izborima u Banjaluci najviše glasova anketiranih - 36,2 odsto dobio bi SNSD, 19,6 PDP, 6,5 odsto SDS i 6,3 odsto DEMOS, dok su ostale stranke i koalicije dobile ispod četiri odsto glasova.