latinica  ћирилица
08/11/2020 |  11:08 ⇒ 16:35 | Autor: RTRS

Cvijanović: Banjaluka ogledalo Srpske; Most pokazatelj naših ambicija (FOTO/VIDEO)

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović je istakla da je ovo veliki dan za Banjaluku, i da izgradnja najvećeg mosta u Banjaluci nosi pečat domaće pameti i kreacije.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

- Ovo ne radimo za sadašnjost, već za neka buduća vremena i generacije - rekla je Cvijanović.

Predsjednica Srpske je istakla da zajedno sa gradonačelnikom Radojičićem imaju viziju kako Banjaluka, ali cijela Srpska trebaju da izgledaju.

- Banjaluka je naše ogledalo u koju moramo ulagati najviše napora. Uprkos krizi izazvanoj virusom korona, mi smo započeli i realizovali mnoge projekte koji su na čast i za ponos. Zato je ovaj most pokazatelj ambicija koje imamo za ovaj grad - rekla je ona.

      View this post on Instagram

Banjaluka je naše ogledalo u koje moramo ulagati najviše napora. Uprkos krizi izazvanoj virusom korona, u prethodnom periodu smo započeli i realizovali mnoge projekte koji su na čast i za ponos svih njenih građana. Јedan od najznačajnijih je upravo budući most u Docu, koji će povezivati centar grada sa naseljima Obilićevo i Starčevica. Ovaj most je jasan pokazatelj ambicija koje imamo za naš najveći grad i zbog toga mi je zadovoljstvo što smo danas ozvaničili početak njegove izgradnje.

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic) on Nov 8, 2020 at 2:57am PST