latinica  ћирилица
18/11/2020 |  13:30 ⇒ 13:33 | Autor: SRNA

Pećanac: Podrška saradnji sa SNSD-om s ciljem razvoja Banjaluke

Predsjednik Organizacije mladih DNS-a Bojan Pećanac izjavio je Srni da je DNS Banjaluka i na ovim izborima pokazao da je skup odgovornih ljudi koji drže riječ i bore se za ljude i život ovog grada.
Bojan Pećanac - Foto: SRNA
Bojan PećanacFoto: SRNA

- Zbog toga smo dobili podršku građana, bez obzira na sve probleme i pritiske sa kojima smo se kao gradska organizacija suočili. Ta podrška nas obavezuje jer mi u banjalučkom DNS nemamo ni rezervni grad, ni rezervnu otadžbinu, ni rezervnu partiju - istakao je Pećanac.

Pećanac je naglasio da on lično, kao odbornik i predsjednik Organizacije mladih DNS, daje punu podršku odluci kojom je Predsjedništvo stranke dalo slobodu lokalnim organizacijama da same biraju sa kim će ići u koalicije na lokalnom nivou, kao i odluci Predsjedništva Gradskog odbora DNS-a na čelu sa Borivojem Obradovićem, predsjednikom DNS-a u Banjaluci da produže saradnju sa SNSD-om.

- Očekujem da će gospodin Obradović u najkraćem roku započeti razgovore o načinu kako će neupitna skupštinska većina, čiji smo važan dio, funkcionisati u novim uslovima, a sa ciljem da se nastavi razvoj grada i obezbijedi bolji život za svakog Banjalučanina - poručio je Pećanac.