latinica  ћирилица
19/11/2020 |  11:37 ⇒ 18:11 | Autor: SRNA

“Er Srbija” od 23. novembra svakodnevna veza sa Moskvom

Nacionalna avio-kompanija "Er Srbija" i ruski nacionalni avio-prevoznik "Aeroflot" postigli su sporazum o proširenju postojećeg kod-šer ugovora, prema kojem će "Aeroflot" postaviti sopstvenu oznaku za let na letove "Er Srbije" između Beograda i Istanbula, dok će "Er Srbija" imati svoj marketing kod na letovima "Aeroflota" između Istanbula i Moskve.

Zahvaljujući unapređenju partnerstva, "Er Srbija" će od 23. novembra putnicima ponuditi svakodnevnu vezu sa Moskvom, kombinujući direktne letove i letove preko Istanbula, saopšteno je iz "Er Srbije".

- Dobra partnerska strategija posebno je važna u trenutnim okolnostima, kada je, usljed posljedica pandemije virusa korona, naša mreža ograničena. Da bismo našim putnicima ponudili što veći izbor i fleksibilnost prilikom planiranja putovanja, konstantno radimo na unapređenju usluga i poboljšanju saradnje sa partnerima - rekao je direktor za komercijalu i strategiju "Er Srbije" Јirži Marek.

"Er Srbija" je tokom prethodnih mjeseci intenzivno radila na uspostavljanju i jačanju međukompanijskih partnerstava, pa je u avgustu potpisan kod-šer ugovor sa "Turkiš erlajnsom", koji pokriva više destinacija iz saobraćajnih mreža obje kompanije.

U oktobru je sa bjeloruskom avio-kompanijom "Belavija" zaključen specijalni sporazum /SPA/, dok je ovog mjeseca srpska nacionalna avio-kompanija pokrenula saradnju u okviru programa lojalnosti sa "Er Kanadom" i omogućila putnicima kanadskog avio-prevoznika da svoje sakupljene milje koriste za sve letove u mreži "Er Srbije".