latinica  ћирилица
20/11/2020 |  16:13 | Autor: Blic

PSŽ po svaku cijenu želi Ramosa

Odavno se priča da bi Serhio Ramos mogao da napusti madridski Real, pogotovo kada se u obzir uzme činjenica da mu ugovor ističe na kraju sezone.
Serhio Ramos   (Foto:zimbio.com) -
Serhio Ramos (Foto:zimbio.com)

Do sada su se među klubovima koji žele da ga angažuju kao glavni kandidati isticali Milan i Inter Majami, a sada se tu ubacio i Pari Sen Žermen. Prije priče o mogućim transferima, PSŽ će prvo morati da večeras savlada Monako, a iako je gost u tom derbiju - slovi za favorita.

Španski mediji javljaju da čelnici "svetaca" po svaku cijenu žele da vide iskusnog štopera u svojim redovima, i da su spremni da mu ponude šta god poželi, od dužine trajanja ugovora, do visine primanja.

Prema najnovijim informacijama, prva zvijezda francuskog tima Nejmar je čak zvao kapitena kraljevskog kluba i probao da ga ubijedi da mu se priključi u Parizu.

Brazilac mu je navodno rekao da će i on i Kilijan Mbape ostati u klubu ako im se priključi na ljeto.

Nejmaru i Mbapeu ugovori ističu 2022. godine, a u klubu vjeruju da moraju da ostanu obojica ako hoće da ispune san i osvoje Ligu šampiona, gdje su prošle sezone prvi put igrali u finalu. Dolazak kapitena Reala, osvajača četiri trofeja u ovom takmičenju, sigurno bi Parižanima bio od velike koristi na tom putu, pogotovo kada su u obzir uzme odlazak Tijaga Silve u Čelsi.