latinica  ћирилица
24/11/2020 |  10:26 ⇒ 10:35 | Autor: RTRS

Nastavak kampanje "Volim Srpsku"

Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske nastaviće sa realizacijom kampanje "Volim Srpsku", čiji je cilj promocija mladih koji su ostvarili uspjeh u Srpskoj, gdje žele da grade svoju budućnost.
"Volim Srpsku" - Foto: RTRS
"Volim Srpsku"Foto: RTRS

- Putem spotova, koji će biti emitovani u sredstvima javnog informisanja, mladi volonteri, sportisti i studenti šalju poruku vršnjacima na koji način su ostvarili svoje rezultate i motivišu ih da se trude, vrijedno rade i ne odustaju od ostvarenja svojih ciljeva - navodi se u saopštenju resornog ministarstva.

U ovoj instituciji ističu da je namjera da se kampanjom promovišu uspješni i ostvareni mladi ljudi kao pozitivni uzori s ciljem izgradnje zdravog društva, te da se dugoročno utiče na poboljšanje slike u javnosti kada je riječ o sveukupnom ambijentu u Republici Srpskoj i mogućnostima da se pojedinci ostvare na profesionalnom i privatnom planu, izgrađujući stabilnu i srećnu porodicu.

- Kampanjom "Volim Srpsku" obuhvaćeni su najbolji među nama - oni koji će, uz adekvatnu podršku, izgraditi još uspješniju i prosperitetniju Republiku - navodi se u saopštenju.