latinica  ћирилица
24/11/2020 |  13:06 ⇒ 15:20 | Autor: RTRS

Poznat v.d. predsjednika banjalučkog Gradskog odbora Ujedinjene Srpske

Siniša Vidović postavljen je danas za vršioca dužnosti predsjednika banjalučkog Gradskog odbora Ujedinjene Srpske, nakon što je predsjednik stranke Nenad Stevandić prihvatio ostavku Milana Petkovića, saopšteno je iz Ujedinjene Srpske.
Ujedinjena Srpska - Foto: ilustracija
Ujedinjena SrpskaFoto: ilustracija

U saopštenju se navodi da je Ujedinjena Srpska zadovoljna i ponosna Petkovićevim doprinosom izbornim  rezultatima  u Banjaluci i u Izbornoj jedinici 3, kao i njegovim radom kao šefa pravnog tima stranke i radom u Narodnoj skupštini Republike Srpske na mjestu potpredsjednika.

- Odbacujući spekulacije o navodnom napuštanju stanke, još jednom podvlačimo da gospodin Milan Petković ostaje potpredsjednik Ujedinjene Srpske i šef pravnog tima Ujedinjene Srpske, te da je ostavka na jednu od funkcija koje je obavljao lični čin donesen uz konsultaciju i znanje predsjednika stranke - navodi se u saopštenju.

Siniša Vidović (Foto: opcija.net)

Dodaje se da je Ujedinjena Srpska sposobna za uključivanje više ljudi na rukovodeće funkcije u stranci, ne zanemarujući ničije dosadašnje doprinose i zasluge i ostajući otvorena i stabilna u daljem napredovanju.

- Dogovori unutar Ujedinjene Srpske su uvijek bili na korist stanke, pa tako i sve što je gospodin Milan Petković do sada uradio i što će uraditi ubuduće, biće u korist Ujedinjene Srpske - poručili su iz ove stranke.

Podsjećamo, Petković je danas potvrdio da je juče podnio neopozivu ostavku na funkciju predsjednika Gradskog odbora stranke Banjaluka.