latinica  ћирилица
24/11/2020 |  14:56 ⇒ 14:56 | Autor: RTRS

Nestorović novi trener Radnika

Kako je RTRS najavio prošle sedmice , novi šef stručnog štaba FK Radnik je Darko Nestorović. Upravni odbor je na današnjoj sjednici imenovao Nestorovića za trenera koji će ekipu voditi do kraja ove sezone u Premijer ligi BiH. Podsjećamo da je Slavko Petrović napustio klub prošle sedmice.
Darko Nestorović (Foto:fkzvijezda09.com) -
Darko Nestorović (Foto:fkzvijezda09.com)

Ovo je drugi mandat Nestoroviću na klupi Radnika. Prije povratka u bijeljinski klub vodio je vrlo uspješno kuvajtski Al Arabi. Ističe da je prihvatio poziv predsjednika "plavih" jer je s njim imao dobru saradnju u prvom mandatu.

- Izuzetno je teška situacija, Radnik je u donjem dijelu tabele. Rekao sam upravi da nemam čarobni štapić. Ekipa je već selektirana, ali ću učiniti sve da napravim dobru ekipu i da Radnik u budućnosti napravi i nešto više - naglasio je Nestorović.

Uprava je s Nestorovićem potpisala ugovor do kraja tekuće sezone. Od opstanka u Premijer ligi zavisiće i eventualni nastavak saradnje koja bi mogla biti i dugoročna ako sve bude u skladu sa željama "plavih".

- U ovom teškom trenutku za FK Radnik kada je u pitanju opstanak u Premijer ligi BiH, Nestorović je postavio vrlo korektne uslove - poručio je Predrag Perković, predsjednik FK Radnik.

Uprava je, osim izbora Nestorovića, donijela i odluku da ubuduće marketing menadžer kluba bude Vasko Todić.