latinica  ћирилица
26/11/2020 |  13:23 ⇒ 13:33 | Autor: SRNA

Novi ugovor o partnerstvu Banskog dvora i Adiko banke

Potpisivanjem ugovora o partnerstvu nastavljena je saradnja Adiko banke i banjalučkog Kulturnog centra Banski dvor.
Banjaluka: Saradnja između Adiko banke i  Banskog dvora - Foto: SRNA
Banjaluka: Saradnja između Adiko banke i Banskog dvoraFoto: SRNA

Ovo je četvrti ugovor o partnerstvu, koji su potpisali predsjednik Uprave Adiko banke Banjaluka Srđan Kondić i direktor Banskog dvora Mladen Matović.

Kondić je istakao da je banka u Banskom dvoru prepoznala značajan potencijal za razvoj i promociju kulture i umjetnosti u gradu, ali i šire.

On je podsjetio da je Banski dvor bio među prvim institucijama kulture sa kojim je banka potpisala ugovor o partnerstvu i time pružila podršku u organizaciji kvalitetnih događaja, saopšteno je iz Adiko banke.

Matović je rekao da se, uprkos brojnim izazovima sa kojima su se svi susreli ove godine, osjećaju puni entuzijazma, elana i želje da sugrađanima ponude najkvalitetniji program iz oblasti muzičke, likovne i književne djelatnosti.

- Veliko interesovanje za naše koncerte, izložbe, književne promocije i festivale, kao i pozitivne reakcije publike, daju nam vjetar u leđa i pokazuju da smo na dobrom putu. Sve to ne bi bilo moguće bez naših vjernih partnera, a Adiko banka je najznačajniji od njih -  dodao je Matović.

Adiko banka Banjaluka, u okviru sponzorske i društveno odgovorne strategije, nastoji podržati najznačajnije institucije i događaje čiji je cilj promocija kulture i umjetnosti, a Banskom dvoru i Narodnom pozorištu Republike Srpske donirala je i zaštitnu opremu i sredstva za dezinfekciju.