latinica  ћирилица
27/11/2020 |  13:13 ⇒ 14:11 | Autor: SRNA

Dragan Mektić o Milanu Tegeltiji: Radim, radim ja njemu o glavi

Poslanik SDS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH i bivši ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Dragan Mektić tvrdio je da "radi Milanu Tegeltiji o glavi".
"Vrbovanje selefija" - Foto: RTRS
"Vrbovanje selefija"Foto: RTRS

U snimku, koji je objavio portal opcija.net, Mektić tvrdi da očekuje tužbu od predsjednika VSTS-a Milana Tegeltije, prenosi ATV.

- Radim, radim i ja njemu o glavi - kaže Mektić na audio snimku, koji je nastao u junu prošle godine, a na njemu su pored Mektića još Dragan Stanivuković, otac novoizabranog gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, i Јoksim Lukenda, funkcioner SDS-a koji je postao poznat po zluopotrebi donacija koje je dobijala ta stranka, navodi se u tekstu koji je objavio portal opcija.net.

Audio snimak obiluje nizom vulgarnosti, psovanjem i etiketiranjem glavnog tužioca Tužilaštva BiH Gordane Tadić, tužioca Olega Čavke i niza drugih osoba.

U tekstu se navodi i da je Dragan Mektić u Sarajevu često viđen u društvu Osmana Mehmedagić Osmice, direktora OBA, i novinara Avde Avdića.

Na snimku primitivnim riječnikom, uz psovke, Mektić sagovornicima objašnjava razgovor sa tadašnjom amabasadorkom Njemačke u BiH.