latinica  ћирилица
28/11/2020 |  17:56 | Autor: SRNA

Ilegalno priređivanje igara na sreću u Tesliću, Prnjavoru i na Sokocu

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno priređivanje igara na sreću na području opština Teslić, Prnjavor i Sokolac.
Republička uprava za igre na sreću - Foto: SRNA
Republička uprava za igre na srećuFoto: SRNA

Neovlašćeno priređivanje elektronskih igara na sreću putem samouslužnog terminala otkriveno u kafe baru "Sajin" u Srednjoj Šnjegotini, u opštini Teslić, od fizičkog lica čiji su inicijali V.Š, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

Utvrđeno je i neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću putem samouslužnog terminala u kafe baru "Kod Šaćira", na adresi Šarinci, opština Prnjavor, od fizičkog lica čiji su inicijali D.D.

Inspektori su otkrili i neovlašteno priređivanje igara na sreću na terminalu za elektronske igre, kao i na 10 automata za igre na sreću u ugostiteljskom objektu "Gejm centar" na Sokocu, u Ulici Cara Lazara broj dva, od fizičkog lica čiji su inicijali Z.Ј.

Predmeti i oprema za neovlašćeno priređivanje elektronskih igara na sreću su privremeno oduzeti, a protiv vlasnika su preduzete zakonom propisane mjere i radnje.

Iz Republičke uprave za igre na sreću su poručili da će inspektori i u narednom periodu nastaviti intenzivno provođenje inspekcijskih nadzora radi otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.