latinica  ћирилица
29/11/2020 |  09:26 ⇒ 11:45 | Autor: SRNA

Јahorina spremno dočekala ljubitelje snježnih aktivnosti

Olimpijski centar "Јahorina" danas zvanično otvara sezonu skijanja, uz obogaćene sadržaje i kapacitete.
Јahorina  (Foto: @Kovenzi) - Foto: Twitter
Јahorina (Foto: @Kovenzi)Foto: Twitter

Zahvaljujući snježnim padavinama, pogodnoj temperaturi, a najviše sistemu za osnježavanje, Јahorina ponovo prva u regionu spremno dočekuje sve ljubitelje snježnih aktivnosti, saopšteno je iz Olimpijskog centra.

- Pratimo situaciju, sistem za osnježavanje je u pogonu u svakom momentu kada to uslovi dozvoljavaju. Za sada je skijašima na raspolaganju staza Poljice i lift sidro Poljice -  rekao je direktor Olimpijskog centra Јahorina Dejan Ljevnaić.

On je naveo da je šestosjed Poljice u pogonu, ali za panoramsku vožnju do Olimpijskog bara, koji ove zime skijašima svoja vrata otvara u proširenom kapacitetu i sa novim menijem.

- Zahvaljujući dobroj pripremi staza i sistemu osnježavanja ponovo prvi u regionu puštamo skijalište u rad - dodao je Ljevnaić. 

Radno vrijeme ski centra je od 9.00 do 16.00 časova za dnevno i od 18.00 do 21.00 čas za noćno skijanje.

Popust od 70 odsto važiće na dnevne i dnevno-noćne karte koje se kupe i iskoriste isti dan, a kupovina karata je moguća na prodajnom mjestu Poljice.

Olimpijski centar Јahorina apeluje da se svi skijaši i posjetioci tokom boravka na ovoj planini pridržavaju svih neophodnih epidemioloških mjera, da budu odgovorni prema sebi i drugima, te da uživajući u snježnim radostima jačaju svoj imunitet boravkom u prirodi i aktivnim odmorom na Јahorini.