latinica  ћирилица
30/11/2020 |  18:00 ⇒ 18:00 | Autor: RTRS

Јovičić podržao Nešića

Radislav Јovičić, potpredsjednik DNS-a, izjavio je da potpuno podržava predsjednika stranke Nenada Nešića i njegove odluke.
Radislav Јovičić - Foto: Glas Srpske
Radislav ЈovičićFoto: Glas Srpske

- Nenad Nešić rekao je "DA" promjenama u Republici Srpskoj, a njegove odluke potvrdili su rezultati na prethodnim izborima. Uspravan DNS koji ne trpi poniženja je treća politička snaga u Republici Srpskoj i ključni faktor promjena koje su se desile - naveo je Јovičić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Јovičić smatra da DNS ima dva puta - "da podrži Nešića i put uspjeha jer ambicija DNS-a mora biti sam vrh ili da se vrati na margine političkog života sa koje ih je pomjerio predsjednik stranke".

- U kontaktu sam sa stotinama članova i velikim brojem opštinskih i gradskih odbora. Svi su uz predsjednika i uz DNS-a. Uspjeh se u politici i životu zavrjeđuje stavom, dostojanstvom, hrabrošću i radom i svi kojima su ove vrline na srcu ostaće na putu uspjeha i promjena koje će našu Republiku Srpsku ojačati i učiniti dobrim mjestom za život - rekao je Јovičić.

Podsjećamo, predsjednik DNS-a Nenad Nešić smijenio je danas četiri potpredsjednika stranke - Đorđa Popovića, Ognjena Tadića, Dragomira Јovičića i Marka Aćića.