latinica  ћирилица
06/12/2020 |  17:18 ⇒ 17:19 | Autor: SRNA

Јerinić: Odluka CIK-a nekorektna, ali neće uticati na razvoj grada

Gradonačelnik Doboja Boris Јerinić ocijenio je nekorektnom odluku Centralne izborne komisije BiH o nepotvrđivanju izbornih rezultata za ovaj grad, te poručio da ona neće uticati na razvojne planove ove lokalne zajednice.
Boris Јerinić - Foto: RTRS
Boris ЈerinićFoto: RTRS

- Poštovani sugrađani, nisam želio do sada da se obraćam povodom nekorektne odluke Centralne izborne komisije o nepotvrđivanju rezultata za Doboj. Sve vas želim informisati da takva odluka ništa ne mijenja, u dijelu planova za razvoj Doboja - objavio je Јerinić Fejsbuk profilu.

Јerinić, koji je bio kandidat SNSD-a na lokalnim izborima, rekao je da on ne bi volio da se zbog troškova izbori ponove, jer bi to značilo dodatno izdvajanje blizu 600.000 KM iz gradskog budžeta.

- Ukoliko, ipak, ponove izbore, spokojan sam, jer znam da ćete podržati i mene i listu SNSD-a, kao i 15. novembra, i na tome vam hvala. Želim da znate, sve projekte nastavljamo planirati i nesmetano realizovati, te grad učiniti prosperitetnijim - naveo je Јerinić.

Za podršku koju pružaju Doboju Јerinić je zahvalio predsjedavajućem i srpskom članu Predsjedništva Miloradu Dodiku, predsjedniku Republike Srpske Željki Cvijanović i premijeru Srpske Radovanu Viškoviću.