latinica  ћирилица
23/12/2020 |  14:25 ⇒ 14:51 | Autor: RTRS

Predsjednica Srpske pozvala građane da podrže akciju "S ljubavlju hrabrim srcima"

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović pozvala je građane da podrže akciju "S ljubavlju hrabrim srcima" i pozivom na broj 1411 doniraju jednu KM za osnivanje prve Banke humanog mlijeka u Srpskoj.
Željka Cvijanović (Foto: Instagram) -
Željka Cvijanović (Foto: Instagram)

- S ljubavlju našim mrvicama - za prvu Banku humanog mlijeka u Republici Srpskoj - napisala je predsjednica na Instagramu, uz fotografije sa zaštitnom maskom sa brojem 1411 i nazivom humanitarne akcije.

      Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram

Objava koju deli Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Humanitarna akcija "S ljubavlju hrabrim srcima" realizuje se, tradicionalno, pod visokom pokroviteljstvom predsjednice Republike Srpske, a inicijator ovogodišnje humanitarne akcije je Udruženje roditelja prijevremeno rođene djece u Republici Srpskoj "Mrvice".

U okviru akcije od 1. do 31. decembra aktivan je i M:tel humanitarni broj 1411, koji će omogućiti građanima da pozivom na taj broj doniraju jednu KM i tako daju doprinos formiranju Banke humanog mlijeka.

Za uplate donacija Fizičkih i pravnih lica Ministarstvo finansija Republike Srpske otvorilo je račun posebnih namjena "S ljubavlju hrabrim srcima" broj 571-010-00002700-15 kod Komercijalne banke Banjaluka.