latinica  ћирилица
08/01/2021 |  19:52 ⇒ 21:02 | Autor: SRNA

Vučić čestitao predsjednici Srpske Dan Republike

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović Dan Republike, ističući da će Srbija ostati pouzdan oslonac Republike Srpske u svim nastojanjima usmjerenim ka miru, opštoj dobrobiti i boljem životu svih.
Aleksandar Vučić (foto:instagram.com) -
Aleksandar Vučić (foto:instagram.com)

- U ime građana Srbije i u svoje ime, od srca Vam čestitam Dan Republike Srpske, uz najbolje želje za dobro zdravlje, sreću i svaki napredak - poručio je Vučić u čestitki.

Vučić je istakao da je protekla godina bila bremenita brojnim izazovima.

- Koliko god da su bili teški, oni su nas u isto vreme ojačali, okrenuli jedne ka drugima i pokazali da se na međusobnom razumijevanju i solidarnosti temelji očuvanje najviših ljudskih i duhovnih vrijednosti - naveo je Vučić.

Vučić je poručio da su danas više nego ikada potrebni vjera, jedinstvo i snaga kako bi prebrodili sve posljedice pošasti koja je uzdrmala cijeli svijet, ali i još više energije, nade i samopouzdanja da bi se nastavilo putem razvoja i izgradnje stabilne budućnosti.

- Upravo je očuvanje mira i stabilnosti u Republici Srpskoj, kao dijelu BiH, najveći podsticaj za nastavak naše čvrste i plodotvorne saradnje i veza u ekonomskom, kulturnom i svakom drugom pogledu - istakao je Vučić.

Vučić je poručio da će zato Srbija ostati pouzdani oslonac Republike Srpske u svim dobrim nastojanjima usmjerenim ka miru, opštoj dobrobiti i boljem životu svih.

- Јoš jednom vam želim svako dobro. Živjela Srpska! Živjela Srbija! - navodi se u čestitki predsjednika Srbije.