latinica  ћирилица
10/01/2021 |  10:04 ⇒ 14:20 | Autor: RTRS

Kostajnica: Ljubav jača i od zemljotresa (VIDEO)

Zemljotres koji je pogodio opštinu Kostajnica na sjeverozapadu Srpske, nije mogao da spriječi vjenčanje Milana i Dajane Šiklić koji su nakon nekoliko dana u oštećenoj zgradi opštine izrekli sudbonosno "Da". Oni su dokazali da je ljubav jača od svakog zla koje može da zadesi čovjeka.
Vjenčanje u Kostajnici - Foto: RTRS
Vjenčanje u KostajniciFoto: RTRS

Tmurnu sliku Kostajnice nakon zemoljotresa zamijenila je slika nasmijanih lica na vjenčanju. Na trenutak svi prisutni zaboravili su nesreću koja ih je zadesila i podržali ljubav dvoje mladih ljudi koji su uprkos svemu odlučili da daju priliku jedno drugom u zajedničkom životu.

- Ovu ljubav nije mogao ni zemljotres spriječiti. Odlučili smo danas da se vjenčamo - kažu u glas Milan I Dajana Šiklić.

U opštinskoj zgradi koja je pretrpjela materijalnu štetu nakon potresa, mladenci optimistični. Kažu, nije bilo teško reći "Da" zajedničkom životu.

- Ovo je prvo vjenčanje u ovoj godini i nakon zemljotresa i na neki način sa ovim se pokazuje da život ide dae i da mora da ide dalje i da nastavimo dalje da živimo i ovo je jedan lijep događaj u ovakvoj situaciji koja jeste. Nadam se i želim da u Kostajnici u ovoj godini bude još više vjenčanja i da dobijemo još mnogo mnogo djece i tako - rekao je Neven Đenadija, odbornik u Kostajnici.

Nakon četiri godine ljubavi Milan i Dajana uplovili su u bračne vode. Sigurni smo da ova ljubav ispred sebe ima dugačak put jer je ni najveće sile zemlje nisu spriječile da nastavi svojim tokom.