latinica  ћирилица
11/01/2021 |  14:36 ⇒ 20:28 | Autor: RTRS

Fudbaleri Borca startovali sa pripremama (VIDEO)

Novi trener Marko Maksimović obavio je prozivku na kojoj je bilo 29 fudbalera. Dio priprema odradiće se prvo u Trebinju, a potom i u Antaliji.
FK Borac - Foto: ilustracija
FK BoracFoto: ilustracija

Na prozivici su bila i dvojica novajlija, Elvis Mehanović i povratnik iz Kozare Milan Šikanjić.

Borčev dres više neće nositi Bojan Marković (Željezničar Sport team), Dino Kalesić (Vis sim bau), Saša Kajkut (kraj karijere), te Aleksandar Radulović (raskid saradnje).

Banjalučani će u prvoj sedmici rada obaviti ljekarske preglede i testiranja, a novina je da će 18. januara "crveno-plavi" otputovati u Trebinje, gdje se pripremati sedam dana.

Potom se nastavlja sa radom u Banjaluci, a za 29. januar planiran je odlazak u Antaliju, gdje će ekipa provesti 14 dana i odigrati četiri kontrolna susreta. "Generalka" je zakazana za 20. februar protiv Krupe.

- Imamo dogovorene mečeve protiv rumunskog drugoligaša Ćikšerede, Urala i Krila Sovjetov. Moja želja je da tokom boravka u Trebinju odigramo meč sa Leotarom, pored navedena tri rivala u Antaliji ćemo da odigramo još jedan meč, a generalna proba u kojoj će nam rival biti Krupa, zakazana je za 20. februar - rekao je trener Maksimović.

Na prozivci je bilo 29 imena, i to: Pavlović, Damjanović, Dujaković, Јovanović, Borovčanin, Milojević, Ćosić, Kruz, Kujundžić, Bobić, Božić, Račić, Brtan, Vojinović, Meleg, Tahrić, Bosančić, Zakarić, Vranješ, Ziljkić, Čavić, Subić, Lukić, Šikanjić, Georgijev, Јavorac, Vujmilović, Cerić.