latinica  ћирилица
11/01/2021 |  16:07 ⇒ 16:16 | Autor: SRNA

Novitović: Cilj - efikasna zaštita građana i imovine Srpske

Vršilac dužnosti direktora Uprave civilne zaštite Republike Srpske Milan Novitović organizovao je danas prijem povodom Dana Republike Srpske i Ordena Njegoša prvog reda, kojim je predsjednica Srpske Željka Cvijanović odlikovala Upravu za izuzetne zasluge i doprinos u spasavanju ljudskih života u borbi protiv pandemije virusa korona.
Istočno Sarajevo: Dan Republike - prijem - Foto: SRNA
Istočno Sarajevo: Dan Republike - prijemFoto: SRNA

Prijemu je prisustvovalo sadašnje i predstavnici rukovodstva Uprave iz prethodnog perioda, objavljeno je na zvaničnoj stranici Republičke uprave civilne zaštite.

Novitović je zahvalio svim prisutnima, kao i svim zaposlenim, za sve što su u prethodnom periodu uradili s ciljem što boljeg funkcionisanja Republičke uprave civilne zaštite.

- Svi zajedno zaslužni smo za ono što Uprava danas jeste, za njenu ulogu i prepoznatljivost u društvu - naglasio je Novitović.

On je poručio da će sadašnje rukovodstvo, na čijem je on čelu, i dalje ulagati sve napore da opravda Orden i nastaviti da radi na razvoju Uprave s ciljem što efikasnije zaštite građana i imovine Republike Srpske.

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović odlikovala je Upravu Ordenom Njegoša prvog reda za izuzetne zasluge i doprinos u spasavanju ljudskih života, organizovanju, sprovođenju i pružanju medicinske pomoći, kao i svaki drugi vid podrške i ulaganja herojskih napora u borbi protiv pandemije virusa korona.