latinica  ћирилица
12/01/2021 |  15:58 ⇒ 16:00 | Autor: SRNA

Čelinac: Renovirana pošta, uloženo 80.000 KM

Preduzeće Pošte Srpske danas je u Čelincu otvorilo renovirani poštanski objekat u ovoj opštini, a vrijednost investicije je 80.000 KM.
Pošta - Čelinac - Foto: SRNA
Pošta - ČelinacFoto: SRNA

Direktor preduzeća Pošte Srpske Miladin Radović istakao je da je ovo preduzeće u renoviranje uložilo 80.000 KM, te dodao da je izvršena rekonstrukcija šalter sale i vanjskog dijela, gdje je urađen adekvatan prilaz licima sa posebnim potrebama kako bi im bilo omogućeno pružanje svih usluga.

- Zahvalio bih i lokalnoj zajednici za pruženu pomoć. Planiramo u budućnosti da renoviramo i podignemno nivo usluga na viši nivo i naše ispostave u ostalim mjesnim zajednicama na području opštine - rekao je Radović prilikom otvaranja objekta.

Načelnik opštine Čelinac Vlado Gligorić naveo je da je zadovoljan kada republičke institucije ulažu u razvoj ove lokalne zajednice.

- Velika je stvar kada se u vremenu pandemije virusa korona pronađu sredstva za jednu ovakvu investiciju. Stvoreni su bolji uslovi za radnike ove ustanove, ali i za sve naše sugrađane koji dolaze u ovaj objekat radi izvršavanja svojih obaveza - poručio je Gligorić.

Gligorić nije krio zadovoljstvo što je urađen pristupni prilaz za lica sa invaliditetom, kojim je na taj način olakšano pružanje usluga.