latinica  ћирилица
13/01/2021 |  11:19 ⇒ 11:23 | Autor: RTRS

Čubrilović čestitao pravoslavnu Novu godinu

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović svima koji Novu godinu praznuju po julijanskom kalendaru poželio je zdravlje, sreću i uspjeh u ličnom i porodičnom životu.
Nedeljko Čubrilović - Foto: SRNA
Nedeljko ČubrilovićFoto: SRNA

- Sa željom da pravoslavna Nova godina donese svima ljepše trenutke od godine za nama, prije svega zdravlje, a svima nama da se izborimo sa pandemijom virusa korona koja je obilježila 2020. godinu, nadam se da će godina pred nama biti godina oporavka privrede i oživljavanja ekonomije - naglasio je Čubrilović.

Čubrilović je istakao da je iza nas jedna teška godina u kojoj su brojne porodice ostale bez svojih najmilijih.

- Svima od srca želim da 2021. godina bude godina u kojoj ćemo se radovati i u kojoj ćemo uložiti sve svoje snage da se što prije vratimo normalnom životu, obavezama i da zajedno prevaziđemo probleme koje je pandemija, koja je pogodila cijeli svijet, ostavila na našu privredu. Želim Vam da praznik provedete u sreći, veselju i u društvu bližnjih. Želim da u godini koja dolazi ostvarite lični i porodični uspjeh. Svim građanima želim srećnu i uspješnu Pravoslavnu Novu 2021. godinu - poručio je Čubrilović u novogodišnjoj čestitki.