latinica  ћирилица
17/01/2021 |  12:35 ⇒ 12:39 | Autor: SRNA

Obradović: SNSD partija koja ima snagu da vodi Srpsku (VIDEO)

Borivoj Obradović, bivši predsjednik Gradskog odbora DNS-a Banjaluka, jedan od onih koji je danas pristupio SNSD-u, rekao je da ova partija ima snagu da u vremenima kada su prisutni svakodnevni pritisci povede i provede Republiku Srpsku.
Borivoj Obradović - Foto: RTRS
Borivoj ObradovićFoto: RTRS

- Zalažemo se za politiku gradnje, a ne politiku rušenja, ne kritikovanja i rušenja pojedinica i tu smo se našli zajednički jezik sa SNSD-om. Zalažemo se za ukrupnjavanje političke scene, posebno kada su u pitanju nacionalne teme - rekao je Obradović.

Obradović je rekao da su poslije današnjeg poteza na dobitku i oni i SNSD.

- SNSD je dobio mlade ljude, uz nekog iskusnijeg političkog saborca, a mi smo dobili najjaču političku partiju uz koju ćemo ostvariti ono što smo zamisli, i ostaviriti sav naš politički potencijal - rekao je Obradović.

On je dodao da su tu danas bili prisutni oni koji su ostvarili najbolje rezutate na izborima, te najavio da će u naredom periodu biti još mnogo pristupanja.

- Zajedno sa ovim ljudima, niko od nas se nije isticao kao neka medijska zvijezda, sjeli smo i donijeli odluku da izaberemo SNSD, jer smataramo da je ovo najveća i najsnažnija partija u Republici Srpskoj, a samim tim i u Banjaluci - istakao je Obradović.

Obradović je napomenuo da su prošli mnoge turbulencije u samom DNS-u, da su od 2016. godine u tri-četiri navrata pokušavali da dignu taj odbor, u čemu su i uspijevali.