latinica  ћирилица
20/01/2021 |  09:17 ⇒ 09:18 | Autor: SRNA

Prijedor: Tri predstave do kraja mjeseca uz popust na komplet ulaznica

Pozorište Prijedor od sutra do kraja mjeseca igraće tri predstave, a zainteresovani mogu da ostvare popust ukoliko se odluče za kupovinu kompleta ulaznica.
Pozorište u Prijedoru - Foto: Wikipedia
Pozorište u PrijedoruFoto: Wikipedia

Sutra je na repertoaru predstava "Sve o ženama", po tekstu Mire Gavrana i u režiji Darka Cvijetića, predstava "Sile u vazduhu", po tekstu Nebojše Romčevića i u režiji Slobodana Perišića, biće odigrana u utorak, 26. januara, a predstava "Nije čovjek ko ne umre", po tekstu Velimira Stojanovića i u režiji Marka Misirače, na repertoaru je 29. januara.

Cijena ulaznice za svaku predstavu pojedinačno je četiri KM, a komplet ulaznica za sve tri predstave iznosi 10 KM.

Sve predstave počinju u 20.00 časova, a broj za rezervacije ulaznica je 052/211-116, svakim radnim danom od 8.00 do 14.00 časova.

Lani je predstava "Nije čovjek ko ne umre" na Pozorišnim igrama BiH u Јajcu donijela glumačke nagrade Deanu Batozu i Aleksandru Stojkoviću i pobijedila je na Međunarodnom festivalu glumca "Zaplet 12" u Banjaluci.

Predstava "Sve o ženama" pobijedila je na Međunarodnom festivalu malih scena i monodrame u Istočnom Sarajevu, dok je predstava "Sile u vazduhu", pripremljena uoči i za vrijeme pandemije, premijerno odigrana u oktobru prošle godine.