latinica  ћирилица
18/02/2021 |  12:30 ⇒ 12:30 | Autor: RTRS

Grujičić: Nepravda će biti ispravljena u nedjelju (VIDEO)

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić istakao je da će u nedjelju, 21. februara, na ponovljenim lokalnim izborima, biti ispravljena nepravda načinjena srpskom narodu i njemu, kao predstavniku srpskog naroda.
Mladen Grujičić - Foto: RTRS
Mladen GrujičićFoto: RTRS

On je istakao da dio bošnjačkih političara problematizuje situaciju, izrazivši nadu da Bošnjaci neće povjerovati u njihove namjere i da će u nedjelju izaći na izbore, te da će izborni proces proći u miru bez incidenata i bilo kakvih prevara.

- Stalno se potencira da se Srebrenica problematizuje od dijela bošnjačkih političara, koji prisiljavaju i druge bošnjačke političare da slijede njihov put, ali vjerujem da će ovi izbori pokazati da postoje Bošnjaci koji razmišljaju svojom glavom i koji žele da žive u boljoj Srebrenici - rekao je Grujičić.

Grujičić je naglasio da su na današnjem sastanku sa srpskim članom i predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom dogovoreni kapitalni projekti i da se neće stati sa razvojem opštine.

- Mi ćemo na Dan opštine otvoriti kamenolom, otvaraćemo uvijek nove pogone - rekao je on, izrazivši zahvalnost srpskom članu Predsjedništva BiH za kontinuiranu podršku ovoj opštini.