latinica  ћирилица
20/02/2021 |  09:16 ⇒ 09:16 | Autor: SRNA

Doboj: Aktivni štabovi policije "Izbori 2021"

Štab "Izbori 2021" Policijske uprave Doboj biće dostupan građanima radi podnošenja prijava ili dobijanja neophodnih informacija na ponovljenim izborima u tom gradu, koji se sutra održavaju.
PU Doboj - Foto: SRNA
PU DobojFoto: SRNA

Štab je aktivan od večeras od 20.00 časova do ponedjeljka, 22. februara, a građani se policiji mogu obratiti na brojeve telefona 053/242-251 ili 122, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Iz policije navode da je, povodom ponavljanja lokalnih izbora, ova uprava organizovala rad lokacije za izdavanje ličnih dokumenata danas i u nedjelju.

Tada će od 7.00 do 19.00 časova građanima biti na raspolaganju referenti ličnih karata, prebivališta, boravišta i ЈMB, kao i akvizicija.

I Policijska uprava Zvornik formirala je Štab "Izbori 2021" za praćenje i obezbjeđivanje sutrašnjih ponovljenih lokalnih izbora u Srebrenici.

- Zadaci policije biće bazirani na pružanju bezbjednosti građana na terenu, kao i obezbjeđenju svih 18 lokacija na kojima će se vršiti ponovljeni izbori - rekao je ranije načelnik zvorničke Policijske uprave Aleksandar Vasiljević.

Vasiljević je istakao da će Štab "Izbori 2021" kontinuirano sprovoditi pripremne i planske aktivnosti kako bi predizborni, izborni i postizborni period protekao u redu, kao i da bi se održao povoljan bezbjednosni ambijent na području opštine Srebrenica.

On je izrazio očekivanje da neće biti bezbjednosnih problema na dan održavanja ponovljenih lokalnih izbora u Srebrenici.

Srebrenici i Skelanima će danas i sutra, povodom održavanja ponovljenih lokalnih izbora, raditi službe za izdavanje ličnih dokumenata.