latinica  ћирилица
22/02/2021 |  12:52 ⇒ 12:52 | Autor: SRNA

Vulić: Opozicija nalazi opravdanje za izborni debakl

Nosilac liste SNSD-a za Skupštinu grada Doboja Sanja Vulić istakla je da je SNSD jedini i ubjedljivi pobjednik u Doboju koji je na ponovljenim izborima u ovom gradu ponovo dobio svog gradonačelnika i 16 odbornika u gradskom parlamentu.

 - Opozicija, koja je dobila pet puta manje glasova, pokušava zamjenom teza da nađe opravdanje zašto već danas neki od njih nisu podnijeli ostavke. Oni su, voljom građana, ponovo doživjeli debakl u Doboju - rekla je Vulićeva u izjavi za Srnu.

Ona je naglasila da je opozicija nametnula Dobojlijama trošak od 600.000 KM koliko su koštali ponovljeni izbori u Doboju, a na kraju je samo PDP dobio jedan mandat, dok je SDS završio ispod izbornog praga.

- Nisu uspjeli da svojim, kako su rekli, desantom i terorom svojih dobro plaćenih portaloida uvjere birače da su oni budućnost Doboja. Boris Јerinić i SNSD-ova lista, koju sam predvodila, pobijedili su voljom naroda. Opozicija se nadala našem porazu, a rezultati pokazuju da smo iz svega izašli još jači i složniji. Dobojlijama, hvala, nećemo ih razočarati - istakla je Vulićeva.

Ona je ocijenila da "Mirko Šarović, Branislav Borenović i njima slični nisu sposobni ni za šta drugo osim za spinove i optužbe na račun SNSD-a".

- Kada u svojim gradovima dobiju podršku birača koliko smo mi dobili u Doboju, onda neka pobjednicima traže mane. Danas je važna samo jedna činjenica, a to je da Dobojlije vole SNSD, a SNSD ostaje odan Dobojlijama - poručila je Vulićeva.