latinica  ћирилица
25/02/2021 |  18:16 | Autor: SRNA

Žunić: Helez i njegova partija su tipičan primjer lažne građanske BiH

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Žunić istakao je da su "Zukan Helez i njegova partija tipičan primjer lažne građanske države BiH i lažne građanštine kojom se maskira velikomuslimanska politika u BiH".
Igor Žunić - Foto: RTRS
Igor ŽunićFoto: RTRS

- Odnos prema Srbima i njihovim predstavnicima koje oni biraju to sada i pokazuje. Srbi žive na svojoj zemlji, Srbi su i u zadnjem ratu samo branili svoju kuću i svoj grunt, i odbranili ga. Da se pita Heleza i njegovih mentora svi bi mi bilo protjerani sa svojih ognjišta ili se prilagodili lažnoj bosanskoj državi - istakao je Žunić.

Komentarišući današnju izjavu Heleza da neko dođe na traktoru, a, kako je rekao, "mi ga napravimo predsjednikom države", Žunić je ocijenio da je sreća da je većina Srba prepoznala tu doktrinu "Islamske deklaracije" i na vrijeme shvatili šta mogu da očekuju od lažne bosanske građanske države.

- Ovi oni koji nisu raskrstili sa svojim zabludama samo neka poslušaju njegovu izjavu. A što je više takvih izjava, sve će više biti Republike Srpske, a sve manje BiH - poručio je Žunić.