latinica  ћирилица
26/02/2021 |  10:27 | Autor: RTRS

Marko Mrkajić novi predsjednik OO SNSD Bratunac

Marko Mrkajić izabran je sinoć jednoglasno za novog predsjednika Opštinskog odbora SNSD Bratunac.
Marko Mrkajić - Foto: RTRS
Marko MrkajićFoto: RTRS

 On je na ovu poziciju došao umjesto Nedeljka Mlađenovića.

Mrkajić je kao prvi korak u svom radu najavio da će biti urađena analiza o rezultatima proteklih izbora, kao i rad na reorganizaciji i jačanju članastva.

- Legitimitet u radu, ali i dodatnu obavezu, mi daje i to što sam na prošlim izborima imao najveći broj ličnih glasova od svih kandidata sa svih listi za Skupštinu opšine Bratunac i ovim putem se zahvaljujem svima koji su podržali SNSD i mene lično na prethodnim izborima - rekao je Mrkajić.

Mrkajić, koji je i izvršni direktor u kompaniji TRB Bratunac, po kojoj je ova Opština postala prepoznatljiva širom svijeta, rekao je da isto "kao što smo od TRB –a napravili ozbiljnu svjetski poznatu kompaniju, imamo plan kako i da promovišemo i unapredimo Bratunac", tako da isti postane prepoznatljiv nosilac razvoja u regiji, ali i šire.

- U svom radu očekujem veliku podršku, kako od institucija Republike Srpske, tako i od lokalne zajednice. Želim da unaprijedimo Bratunac i svakog pojedinca u svakom pogledu i ovo treba da bude zajednički cilj i obaveza svih nas - rekao je Mrkajić.

Nedeljko Mlađenović, prethodni predsjednik Opštinskog odbora dodaje da SNSD danas u Bratuncu ima stabilan i jak Opštinski odbor, što smo dokazali i na prethodnim izborima, kada smo osvojili ubjedljivo najveći broj odborničkih mandata i najveći broj glasova za Skuptinu opštine Bratunac.

- Smatram da je potrebno prilku dati mladim ljudima koji će nastaviti jačanje i razvoj odbora u svakom pogledu. Marko Mrkajić je svakako jedna od takvih osoba, što je više puta i dokazao, kroz posao koji obavlja, a i radom na terenu čiji rezultat nije izostao na poslednjim izborima. Od mene će uvijek imati bezuslovnu podršku u svom radu - rekao je Mlađenović.