latinica  ћирилица
27/02/2021 |  21:36 ⇒ 21:59 | Autor: RTS

Džulija Roberts i Džordž Kluni kupuju "ulaznicu za raj"

Poznati holivudski par Džulija Roberts i Džordž Kluni, glumiće zajedno u novom filmu "Ulaznica za raj".
Džulija Roberts i Džordž Kluni (Foto: Hubert Boesl/Getty Images) -
Džulija Roberts i Džordž Kluni (Foto: Hubert Boesl/Getty Images)

Proslavljeni glumački par, Džulija Roberts i Džordž Kluni, u filmu glume razvedeni par koji se udružuje i odlazi na Bali kako bi spriječio svoju ćerku da napravi istu grešku koju su napravili oni prije 25 godina, stupajući u brak.

U novoj Univerzalovoj romantičnoj komediji "Ulaznica za raj", reditelja Ola Parkera, Džulija Roberts i Džordž Kluni zajedno će se po peti put naći na istom filmskom projektu zajedno.

Iako je prije par godina izjavila da više neće snimati romantične komedije, Džulija je pogazila riječ, možda zbog dugogodišnjeg prijateljstva sa Klunijem.

Glumica je jednom prilikom otkrila da je njihovo prijateljstvo jedno od rijetkih i iskrenih u Holivudu. To potvrđuje i Kluni. Na dodjeli Bafta nagrade 2013. godine, kada je dobio posebnu nagradu za Stenlija Kjubrika za uspjeh na filmu, Džulija ga je najavila, a glumac joj je uzvratio riječima:

- Bilo je veliko zadovoljstvo gledati te kako postaješ žena kakva si sada. Ona je nevjerovatna majka, divna supruga i odlična prijateljica. Zaista mi je čast imati je pored sebe večeras - rekao je Kluni.

Kluni je u jednom razgovoru otkrio da Džulija često gostuje u njegovoj kući na jezeru Komo u Italiji, da je našla odličan balans sa njegovom suprugom Amal Kluni.