latinica  ћирилица
28/02/2021 |  11:10 ⇒ 11:14 | Autor: SRNA

Vidović: Salkić nikada neće uspjeti da u Srpskoj nametne 1. mart kao nešto važno

Ramiz Salkić, potpredsjednik Republike Srpske, ne može i nikada neće uspjeti u namjeri da bilo kome u Srpskoj nametne 1. mart kao nešto važno, rekao je zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske Siniša Vidović.
Siniša Vidović (Foto: opcija.net) -
Siniša Vidović (Foto: opcija.net)

- Priča o danu nezavisnosti BiH je čista obmana. Republika Srpska danas, 28. februara slavi 29 godina od donošenja prvog Ustava Republike Srpske i to je jedina istorijska činjenica o kojoj se ovih dana može govoriti - rekao je Vidović.

Vidović je naveo da Salkić bezuspješno pokušava da popravi rejting partije iz koje dolazi, pa se ovaj put dosjetio da u Banjaluci priča o tzv. danu nezavisnosti.

- Mi u Banjaluci nemamo problem s tim da Salkić ratuje u svojoj glavi i dalje, da se svađa sam sa sobom, samo ću ga i ovaj put podsjetiti da živi u Republici Srpskoj i prima platu od Srpske. Salkić slobodno može da obilježava šta hoće, ali ne može i neće nikad uspjeti u namjeri da bilo kome u Srpskoj nametne 1. mart kao bilo šta važno - naveo je Vidović.

On je dodao da ni tada nisu uspjeli da nametnu Srbima svoju volju, pa to neće ni sada, bez obzira što se neprestano žali međunarodnoj zajednici koju ima na svojoj strani, saopšteno je iz Ujedinjene Srpske.