latinica  ћирилица
28/02/2021 |  18:41 ⇒ 18:59 | Autor: SRNA

Dodik: Nastavljamo sa radom sa promijenjenom strukturom u SO Kozarska Dubica

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je rekao je danas u Kozarskoj Dubici, gdje se sastao sa novoformiranim Opštinskim odborom ove stranke, da nastavlja da radi sa promijenjenom stukturom u Skupšini opštine, te da ovu lokalnu zajednicu očekuju velike investicije.
Dodik na sastanku rukovodstva SNSD-a Kozarska Dubica (foto: rtv-kd.com) -
Dodik na sastanku rukovodstva SNSD-a Kozarska Dubica (foto: rtv-kd.com)

- Želimo da radimo sa onima koji su na nivou Republike Srpske sa nama, a to znači da treba da se uključi pored drugih partija i nova partija /Narodne partije Srpske/ koju je formirao Darko Banjac, a one partije koje su na drugoj strani opozicionog djelovanja biće izvan Skupštine i ovdje - rekao je Dodik.

Dodik je napomenuo da je SNSD u Kozarskoj Dubici uvijek imao značajnu podršku, kao i da ima načelnika.

On je naveo da je Kozarska Dubica imala dosta problema sa unutrašnjim budžetom i da se mnogo puta intervenisalo kako bi stabilizovali budžet.

- Mislimo da ćemo to nastaviti i dalje da radimo, ovdje SNSD ima moju podršku, načelnik opštine ima podršku partije i mislim da ćemo imati dobru saradnju sa koalicionim partnerima. Vlada je odobrila više od 20 miliona KM za potpuno novu izgradnju Banje `Mlječanica`, a u ovogodišnjem planu za rekonstrukciju magistralnih puteva nalazi se i kompletna rekonstrukcija puta Kozarska Dubica-Gradiška - precizirao je Dodik.

On je rekao da su to velike investicije koje očekuju opštinu i koje će bitno uticati na način života, rada i privredene aktivnosti.

- Ovdje ima značajan broj jakih privrednika i oni moraju da imaju društvenu pažnju onako kako zaslužuju - rekao je Dodik nakon sastanka u Kozarskoj Dubici.

Povjerenik Opštinskog odbora SNSD-a u Kozarskoj Dubici Rodoljub Topić rekao je da je na današenjem sastanku bilo riječi o budućim investicijama i o formiranju lokalne vlasti.

- Bio je ovo radni sastanak OO SNSD-a, ljudi koji vode stranku i naših odbornika, usaglasili smo se o nizu stvari i projekata koji će doći u Kozarsku Dubicu u narednom periodu, kao i o formiranju lokalne vlasti u što kraćem vremenu - rekao je Topić.

On je naveo da će sa partijama, koje su u vlasti na republičkom nivou, biti formirana vlast u Kozarskoj Dubici i data podrška načelniku Radenku Reljiću.

Topić je dodao da NPS ulazi u lokalnu vlast u Kozarskoj Dubici, a OO SNSD-a ima određen rok da provede unutarstranačke izbore na svim pozicijama.

- Biraćemo aktive žena i mladih, formirati Aktiv penzionera, izvršiti izbore u mjesnim odborima i formirati OO SNSD-a Kozarska Dubica - precizirao je Topić.

Novokonstituisani Opštinski odbor SNSD-a u Kozarskoj Dubici će u narednih šest mjeseci sprovesti unutarstranačke izbore.