latinica  ћирилица
01/03/2021 |  11:01 ⇒ 11:38 | Autor: RTRS

Demanti na objavljen tekst

Dana 23. januara 2021. godine na našem portalu objavljen je tekst pod nazivom - U akciji "Dolar" policija uhapsila više lica zbog organizovanja prostitucije.
Policija - Foto: RTRS
PolicijaFoto: RTRS

Na ovaj tekst stigao je demanti Nine Kosanović, Marte Veljković, Zvjezdane Danić, Ane Stakić, koji prenosimo u cijelosti.

Poštovani, u vašem tekstu od 23. januara 2021. godine navodite ime mojih vlastodavaca kao djevojaka koje su se organizovano bavile prostitucijom i na taj način stekle protivpravnu imovinsku korist. 

Kao što vam je poznato, prostitucija predstavlja krivično djelo za koje se goni po službenoj dužnosti, a Marta Veljković i Ana Stakić nisu kažnjene ni prekršajno, a Zvjezdana Danić i Nina Kosanović samo prekršajno i to za remećenje javnog reda i mira. 

Sa vašim tekstom ste na najgrublji mogući način oklevetali moje vlastodavce i nanijeli im nematerijalnu štetu, koje su danas osuđene, odbačene od porodice i od okoline. 

Prilikom objave teksta trebalo je da imate na umu i činjenicu da su moji vlastodavci ipak djevojke mlađe životne dobi, da ćete sa sportskim tekstovima da obilježite moje vlastodavce za cijeli život. 

Pozivam vas da u roku od sedam dana u Vašem štampanom i elektronskom izdanju objavite demanti.

U suprotnom ću protiv vas podnijeti tužbu stvarno i mjesno nadležnom sudu gdje ću od vas zahtijevati nematerijalne štete, pripadajuće zakonske zatezne kamate, kao i moje advokatske troškove propisane advokatskim tarifama propisane troškovnikom Advokatske komore Republike Srpske.